All4WOOD BALKANS

ALL4WOOD BALKANS će se održati u Beogradu, u Srbiji u organizaciji International Trade Fair doo,  jedinstvenom platformom za snabdevanje drvne i industrije nameštaja, koja sve više napreduje u regionu Istočne Evrope.

ALL4WOOD BALKANS, organizacija koja okuplja proizvođače mašina za obradu drveta, proizvoda podindustrije nameštaja i prateće opreme iz zemalja regiona i Turske zajedno sa kupcima sa istočnoevropskog tržišta, obezbediće značajne izvozne veze za sve zemlje, a posebno turske izlagače i izlagače iz balkanskih zemalja.

Otkrijte najnovija rešenja za unapređenje vašeg poslovanja dok vodeći inovatori u drvnoj industriji predstavljaju svoju najnoviju opemu, pribor i materijale za obradu drveta.

Radno vreme sajma:

08- 10. mart 2023 –  10-18h
11. mart 2023 – 10-17h

 

Za više informacija:

Jasminka Savić

Menadžer događaja

E-mail: jasminkasavic@itf.rs 

E-mail: sales@itf.rs

Telefon: +381 63 377 625
Telefon: +381 11 361 59 65

Adresa:

Beograd, Bulevar Vojvode Mišića br. 14, Hala 1a

Event Details

Možete posetiti sajt i popuniti svoje podatke i dobiti onlajn pozivnicu i postati naš posetilac. Ili kontaktirati naše predstavnike radi svih potrebnih informacija.

Možete izabrati sajmove na kojima želite da učestvujete na sajtu i popunite formular za učešće na sajtu , ili pozvati našu centralu i razgovarati sa našim predstavnicima prodaje o sajmu koji želite da izložite.

Možete da koristite računar, tablet ili pametni telefon da kupite e-karte na www.itf.rs i dobijete onlajn pozivnicu.

Photos
Event Details